fbpx Skip to content

See for yourself why over 500K+ users are using insightsoftware

Du har brug for hurtig adgang til de rigtige data – uden at skulle bruge teknisk ekspertise

Jet Analytics Data Not Accurate

Du tager vigtige beslutninger uden præcise informationer

“Jeg tror” og “Jeg føler” hører ikke hjemme i bestyrelseslokalet. Hvis alle ikke trækker de rigtige data fra det samme sted, når der skal tages vigtige beslutninger, bliver resultatet det samme som, hvis du havde slået plat eller krone. Og det kan have dyre konsekvenser.

Jet Analytics You Cant Build Dashboards

Du har ikke forudsætningerne for, at bygge dine egne rapporter eller dashboards

Det er svært at tage oplyste beslutninger og drive profitable forandringer, når du ikke kan anvende teknologi til at give dig et klart indblik. Og at være afhængig af tekniske specialister er dyrt og forsinker din adgang til data – du venter 97% længere end du burde på forretningsindsigt.

Jet Analytics Struggling To Access Data

Du kan ikke få samling på alt den data du har brug for

At skulle køre rapporter i flere forskellige systemer med flere forskellige datakilder og ikke at være i stand til, at gøre det selv koster dig værdifuld tid og forhindrer dig i at få væsentlig forretningsindsigt. Microsoft Dynamics, Oracle, mySQL, gamle systemer, Excel… Dine data findes måske på flere lokationer, men det betyder ikke, at der ikke er en hurtigere og lettere måde, at komme til dem på!

Jet Analytics leverer Business Intelligence bygget til Microsoft Dynamics med hurtige, fleksible dashboards og finansielle rapporter i Microsoft Excel og online via web.

Designet til forretningen brugere

Analyse og dashboards i et velkendt miljø.

Gør data til værdifuld indsigt med visuelle flotte dashboards og rapporter, som du let selv kan designe i Microsoft Excel eller Microsoft Power BI. Identificér hurtigt tendenser, spot uregelmæssigheder og løs problemer. Tilgå dashboards fra nettet eller fra en mobil enhed.

Enterprise Feature 1

Hurtig værdi for pengene

Ud af boksen-installation på timer – ikke måneder.

Med et datawarehouse og prædefinerede kuber udarbejder du nemt og hurtigt forretningsanalyser i Jet Analytics. Du har adgang til omfattende rapport- og dashboardeksempler, som er udviklet til Microsoft Dynamics. Du får værdifuld indsigt i din forretning allerede fra første dag.

Feature 2

Præsice data, som du kan stole på

Undgå uoverensstemmelser, som kan påvirke bundlinjen.

Det er slut med at komme til interne møder, hvor alle sidder med forskellige tal. Ved at skabe et standard system, som indeholder historiske data og flere datakilder, så er der garanti for, at alle anvender de samme informationer og at de har den samme “sandhed” når de kører deres rapporter. Styrede data, som alle i virksomheden kan stole på bidrager til at øge omsætningen.

Mobile Time To Value 2

Øg din ROI

Styrk samhørigheden og øg hold-udbyttet

Jet Analytics er en komplet data warehouse automatisering og BI-platform, som er fem gange hurtigere end manuel kodning, og med muligheden for, at give brugerne adgang til et ubegrænset antal rapporter, er prisen for at eje løsningen lav.

Enterpise Feature 4

Reducer risici og omkostninger ved dine ERP-opgraderinger.

Automatiser datamigrering og styring for altid. Jet Analytics er udviklet til at reducere kompleksiteten af ​​din Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, AX eller NAV implementering samt fremtidige opgraderinger. Automatisk dataoverførsel, vedligeholdelse og konsolidering af data fra flere kilder i en og samme rapporterings- og analyseplatform. Download “Hemmeligheden bag smertefri datamigrering” nu

Finance Feature 3 1

Integrates with:

Microsoft

Epicor

 • Epicor Avante
 • Epicor BisTrack
 • Epicor CMS
 • Epicor Enterprise
 • Epicor Epicor SLS
 • Epicor iScala
 • Epicor Kinetic
 • Epicor LumberTrack
 • Epicor Manage 2000
 • Epicor Prophet 21
 • Epicor Tropos
5 Eye Opening Examples Of Bi

Rapportering til analyse: 5 øjenåbnende eksempler på, hvordan Business Intelligence gør en forskel på bundlinien

Der kommer en tid for alle virksomheder, hvor rapportering alene ikke kan give den nødvendige indsigt der skal til, for at tage informerede forretnings-beslutninger. Er du ikke helt sikker på, om du er klar til Business Intelligence? Kender du ikke helt forskellen? Dette whitepaper gør det hele mere klart.

Læs om:

 • Virksomhedens udfordring med at gå fra rapportering til BI
 • Hvordan virksomheder anvender BI til at vækste deres forretning
 • Hvordan BI direkte kan påvirke din bundlinje

Styrken hos Jet Global taler for sig selv – Vi arbejder med mere end 11.300 virksomheder verden over!

Logo Block Peco Pallet

“Through Jet Analytics, we are able to produce monthly dashboards that we couldn’t before. Our operations team now gets this information quickly, giving them the ability to make informed decisions that impact the business.”

Logo Block Peco Pallet Chris Carbone General Accounting and Reporting Manager at PECO Pallet Læs kundehistorien

Start i dag med at tage de rigtige forretningsbeslutninger. Få et skræddersyet tilbud!